Personal Training

Personal Training en de mogelijkheden voor jou!

Op weg naar jouw succes!

Wil je afvallen, spieren kweken, droogtrainen, conditie verbeteren, sterker worden , je atletisch vermogen verbeteren of je simpelweg fitter voelen en beter in je vel gaan zitten? alles is mogelijk bij Wout Jr. Personal Training. 

Je krijgt hier persoonlijke begeleiding in je eigen privé sportschool, met alle materialen en fitnessmachines die jij nodig hebt! Dus geen pottenkijkers en 100% aandacht voor jou en jouw specifieke doelen!

Wil je afvallen, spieren kweken, droogtrainen, conditie verbeteren, sterker worden, je atletisch vermogen verbeteren of je simpelweg fitter voelen en beter in je vel gaan zitten?

Alles is mogelijk bij Wout Jr. Personal Training. 

Je krijgt hier persoonlijke begeleiding in je eigen privé sportschool, met alle materialen en fitnessmachines die jij nodig hebt! Dus geen pottenkijkers en 100% aandacht voor jou en jouw specifieke doelen!

De sportschool ligt in Folsgare (4,0km buiten Sneek), en welke is opgebouwd door Wout Zijlstra Sr. de voormalig Sterkste man van Nederland. 

Ik ga voor een duurzame oplossing voor jouw probleem of doelstelling, dus geen tijdelijke oplossing, maar iets waar je echt de rest van je leven wat aan zult hebben. Daarnaast is alles wetenschappelijk bewezen, Ik werk namelijk volgens het NASM optimal performance training model & daarnaast gebruik ik ook de kennis die ik heb opgedaan als topsporter op het olympic training center Papendal + de kennis van mijn vader. 

Wout Jr Personal Trainer in Friesland Foto Collectie 1

Klaar voor de volgende stap?

Wout Jr Personal Trainer in Friesland Collection 3

Ik werk met 5 trainingsfases, welke gericht zijn jouw specifieke doel en fysieke capaciteiten:

De 5 trainingsfases zijn:
1. Stabiliteit,
2.Krachtuithoudingsvermogen,
3. Hypertrofie (spieren kweken, groeien),
4. Maximale kracht
5. Power/Explosieve kracht. 

Trainingen kunnen bestaan uit:
1. Flexibiliteit,
2. Core training (buik/rug spieren),
3. Balans Training,
4. Plyometrisch trainen (springen, coördinatie),
5. SAQ (Snelheid, behendigheid en reactievermogen),
6. Cardio training (vetverbranding & uithoudingsvermogen)
7. Krachttraining (spieren sterker/groter maken, gewichtheffen). 

personal training

De trainingen duren 60 minuten. Iedere week werk je samen met je personal trainer aan jouw doelen.
Wil je alleen of lekker samen trainen en hoe vaak wil je trainen? 1, 2 of 3 keer per week?
Alle personal trainingen worden naar jouw wensen ingevuld door de personal trainer Wout Jr.

Losse Training

€44,-

Basis Training

€169,-

Standaard Training

€299,-

Pro Training

€399,-

Losse Training

€44,-

Basis Training

€169,-

Standaard Training

€299,-

Pro Training

€399,-

WoutJr Personal Training Small Group Training
WoutJr Personal Training Small Group Training Katinka

SMALL GROUP training

Train jij liever met je vrienden, familie of collega’s dan helemaal alleen? Dan is de small group training ideaal voor jou!

Stel je eigen groepje samen, met mensen waar jij graag mee wilt trainen en zorg ervoor dat jullie het beste in elkaar naar boven halen, om zo het maximale uit jullie lichaam te halen en de door jullie zelf gestelde doelen te behalen.

De small group training is bedoeld voor groepen tussen de 3 en 10 personen, en met hoe meer mensen je komt, hoe goedkoper de prijs per persoon (check de prijzen tabel hieronder)

In de small group trainingen komen exact dezelfde onderdelen aan bod als in de personal trainingen, namelijk: flexibiliteit, core training, balans training, plyometrische (springen/reactief) training, SAQ (snelheid), Krachttraining en Cardio.

Ondanks het feit dat je in een groep traint, is er nog genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en coaching, en ook zal iedereen van de groep op zijn eigen niveau en intensiteit kunnen trainen!

Lijkt het je wat en heb je een leuke groep mensen om je heen die ook graag willen rammen in de gym, meld je dan aan via het intake formulier, met daarbij de vermelding dat je met een groep komt. Vervolgens neem ik contact met je op en plannen
we een datum!

Prijzen Small Group Training (60 minuten)

3 personen  – € 60,-
4 personen  – € 70,-
5 personen  – € 80,-
6 personen  – € 90,-
7 personen  – € 95,-
8 personen  – € 100,-
9 personen  – € 105,-
10 personen  – € 110,-

Ontdek Online coaching

voor € 69,- per maand!

Online personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht op welk niveau je op dit moment actief bent. Dus zowel de beginnende sporter als de ervaren krachtsporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat.

Jouw resultaat staat voor ons centraal!

Het voordeel van online personal training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Geen dure uurtarieven en zelf sporten in je eigen vertrouwde omgeving op de momenten dat het jou uitkomt! 

Wij bieden het volgende met Online Coaching:

  • Online intake (via zoom) en elke week check ups (via telefoon of zoom)
  • Persoonlijke begeleiding
  • 24/7 bereikbaar via Whatsapp
  • Een persoonlijk Trainingsprogramma
  • Een persoonlijk Voedingsschema
  • Lifestyle- en vitaliteit coaching

Voedingsschema!

Voedings
schema!

Bij elk pakket krijg jij je eigen specifieke voedingsplan, welke compleet gericht is op jouw doelen, jouw lichaam en jouw voorkeuren!

Je kunt verschillende doelen hebben, de ene persoon wil juist afvallen en vet verliezen terwijl een ander persoon juist wil groeien en spiermassa op wil bouwen, voor deze verschillende doelen heb je verschillende voedingsprogramma’s nodig. Ik bespreek in de intake jouw doelen en hierop maak ik een prefect kloppend voedingsplan.

Wout Jr Personal Trainer in Friesland Voedingsschema

Daarnaast is elk lichaam en levensstijl anders, elk lichaam heeft een specifiek aantal koolhydraten, vetten, eiwitten en vitaminen/minelaren nodig, dit verschilt echt per persoon. Daarnaast hebben mensen ook allemaal verschillende activiteiten/beroepen en dus allemaal een andere caloriebehoefte en energiebehoefte. Mijn  voedingsplan sluit hier perfect op aan.

Ook hebben mensen verschillende dingen zie ze lekker vinden of juist totaal niet lusten, of zijn mensen vegetarisch of allergisch of intolerant voor bepaalde voeding. Ook hier wordt natuurlijk rekening mee gehouden. Voeding moet bij jou passen, het moet vol te houden zijn, maar het belangrijkste : het moet vooral lekker zijn!

Trainingsprogramma!

Trainings
programma!

Ieder persoon heeft een ander doel op het gebied van trainen en dus heeft ook iedereen een persoonlijk schema nodig.

De oefeningen, het aantal series en de rustintervallen verschillen heel duidelijk per doel, wil je sneller worden? dan heb je bijvoorbeeld niks aan lange duurtrainingen, maar wil je bijvoorbeeld langer kunnen rennen, dan heb je weer niks aan heel veel krachttraining.

Daarnaast spelen blessures, leeftijd, ziekte en andere dingen ook mee.

Lifestyle & vitaliteit!

We leven tegenwoordig in een wereld waarin mensen steeds inactiever worden, ongezonder eten & meer mensen meer fysieke/mentale klachten krijgen. 

Wil jij: gezonder leven? minder ziekte? meer weerstand? langer gezond blijven? vitaler leven? en lekkerder in je vel zitten? Dan is deze coaching wellicht iets voor jou!

Tijdens deze coaching leer ik jou een gezonde & duurzame levensstijl aan, waardoor jij je vitaler gaat voelen. Dit doe ik aan de hand van beweeg coaching, verandering is levensstijl/denkpatronen, bewustwording & informatie verlenen, krachttraining/fitness, Cardiotraining & verandering in voedingspatronen. 

Het is dus een coaching waarin ik meerdere aspecten combineer, om jou en zo goed mogelijk levensstijl aan te bieden & waarin jij jouw doelen op het gebied van gezondheid kunt behalen, maar ook kunt vasthouden!

24/7 Bereikbaarheid!

Via WhatsApp ben ik 24/7 bereikbaar voor jouw vragen over trainingen, voedingsschema’s en lifestyle & vitaliteit aspecten.

Wat zeggen anderen?

Voordat ik begon met trainen was ik altijd een mager mannetje, maar dankzij de trainingen en voedingsschema van Wout Jr. ben ik ruim 20kg aangekomen en voel ik me veel zelfverzekerder.
Thomas
25 jaar
Jaa gaat goed. Zit lekker in m'n vel en heb lekker veel energie. Gewichtsverlies gaat ook de goede kant op en vetverbranding gaat ook super
Janita B
Ik heb Wout Jr. leren kennen als een geïntereseerd en bevlogen persoonlijkheid. Dankzij hem en zijn advies over lichaam en geest merk ik positieve vooruitgang bij mijzelf, mentaal en fysiek.
Gerrit Harmen

Wout Zijlstra Jr - Personal Trainer

Mensen zowel fysiek als mentaal sterker, fitter & weerbaarder te maken, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als topsporter, zoon van de sterkste man van Nederland, tijdens mijn opleiding(en) en in het leven. 

Samen zorgen we ervoor om het maximale uit je lichaam te halen!

Informatie

Tsjaerddyk 27
8773KM Folsgare

06-31582814
info@woutjr.nl

Ma – Zat 6.00 – 00.00u
Zondags in overleg!

Diensten

Persoonlijke Begeleiding
Krachttraining
Conditietraining
Weightlifting
Voedingscoach
Lifestyle- en Vitaliteit