Wie ben ik

Personal Trainer Wout Jr.

Personal Trainer Wout Jr.

Wout Jr Personal Trainer in Friesland
WoutJr Personal Training DeadLifting

Als zoon van de sterkste man van Nederland ben ik letterlijk opgegroeid in de gym en is fitness, (kracht)sport en gezondheid bij mij met de paplepel ingegoten.

Ik studeer Lifescience & Innovation aan de Universiteit van Utrecht, hierbij focus ik me dus vooral op gezondheid en het menselijk lichaam. Ook heb ik de opleiding NASM international Certified Personal trainer gedaan + een cursus tot lifestyle- ,voeding- & vitalitieit coach. 

Naast deze opleidingen heb ik veel ervaring met het doorstaan van fysieke en mentale tegenslagen. 

Mijn missie is dan ook op mensen zowel fysiek als mentaal sterker, fitter & weerbaarder te maken, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als topsporter, zoon van de sterkste man van Nederland, tijdens mijn opleiding(en) en in het leven. 

Mijn visie is een gezondere en vitalere wereld. Mijn kernwaarden zijn Attractiviteit, Positiviteit, Betrokkenheid en Vitaliteit. 

Wout Zijlstra Jr.

Eigenaar

Wout Jr Personal Trainer in Friesland Sign

Als zoon van de sterkste man van Nederland ben ik letterlijk opgegroeid in de gym en is fitness, (kracht)sport en gezondheid bij mij met de paplepel ingegoten.

Ik studeer Lifescience & Innovation aan de Universiteit van Utrecht, hierbij focus ik me dus vooral op gezondheid en het menselijk lichaam. Ook heb ik de opleiding NASM international Certified Personal trainer gedaan + een cursus tot lifestyle- ,voeding- & vitalitieit coach. 

Naast deze opleidingen heb ik veel ervaring met het doorstaan van fysieke en mentale tegenslagen. 

Mijn missie is dan ook op mensen zowel fysiek als mentaal sterker, fitter & weerbaarder te maken, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als topsporter, zoon van de sterkste man van Nederland, tijdens mijn opleiding(en) en in het leven. 

Mijn visie is een gezondere en vitalere wereld. Mijn kernwaarden zijn Attractiviteit, Positiviteit, Betrokkenheid en Vitaliteit. 

Wout Zijlstra Jr.

Eigenaar

Wout Jr Personal Trainer in Friesland Sign
Wout Jr Personal Trainer in Friesland
WoutJr Personal Training DeadLifting

Personal Training iets voor jou?

3m

Kilo's Lifted

12k

Uren Getrained

49

Personen Begeleid

Jaren lange ervaring als topsporter

Tijdens mijn jarenlange ervaring als topsporter op het Olympische Training centrum Papendal, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van (kracht)training en gezondheid. Tevens heb ik heel veel geleerd over het menselijk lichaam. (2012-2015 Tienkamp, 2015-2019 Kogelstoten & Discuswerpen).

Prestaties

Opleidingen

Wat zeggen anderen?

Voordat ik begon met trainen was ik altijd een mager mannetje, maar dankzij de trainingen en voedingsschema van Wout Jr. ben ik ruim 20kg aangekomen en voel ik me veel zelfverzekerder.
Thomas
25 jaar
Jaa gaat goed. Zit lekker in m'n vel en heb lekker veel energie. Gewichtsverlies gaat ook de goede kant op en vetverbranding gaat ook super
Janita B
Ik heb Wout Jr. leren kennen als een geïntereseerd en bevlogen persoonlijkheid. Dankzij hem en zijn advies over lichaam en geest merk ik positieve vooruitgang bij mijzelf, mentaal en fysiek.
Gerrit Harmen

Wout Zijlstra Jr - Personal Trainer

Mensen zowel fysiek als mentaal sterker, fitter & weerbaarder te maken, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als topsporter, zoon van de sterkste man van Nederland, tijdens mijn opleiding(en) en in het leven. 

Samen zorgen we ervoor om het maximale uit je lichaam te halen!

Informatie

Tsjaerddyk 27
8773KM Folsgare

06-31582814
info@woutjr.nl

Ma, – Zat 9.00 – 00.00u
Zondags in overleg!

Diensten

Persoonlijke Begeleiding
Krachttraining
Conditietraining
Weightlifting
Voedingscoach
Lifestyle- en Vitaliteit